Hehe. “TV outlet”, daar zullen

Hehe. “TV outlet”, daar zullen ze bij VTM content mee zijn :)

Arabiya TV hires Arnett

Reporter Peter Arnett has not been short of job offers after he was fired from NBC. He has since been hired by British tabloid The Mirror and the Belgian TV outlet VTM. Now he is hired by the Dubai-based Arabic TV channel Al Arabiya, one of the competitors of the more famous al Jazeera.

This is a quite interesting case of fact copying fiction. Here’s a comic strip predicting that Arnett would seek a job opening with al Jazeera (dated 4/1/03). That’s about as close as it gets. [Secular Blasphemy]

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.