Hoe zou het eigenlijk zijn

Hoe zou het eigenlijk zijn met Elixir Studios, de mannen die Republic: The Revolution aan het maken zijn? Ze hebben blijkbaar onlangs nog een demo gegeven aan de vakpers, en die was er redelijk positief over.

Met een beetje geluk is het binnen een paar maand uit!

Imagine the open-ended environments of the latest Grand Theft Auto games, add in the flavor of strategic games like Civilization and SimCity, top it off with a few role-playing elements, and you might start to get the idea.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.