Ik ben in mijn zoektocht

Ik ben in mijn zoektocht naar politici-website wel een schone madam tegengekomen: Katia de Limburg Stirum-della Faille.

Geboren in 1969, dochten van graaf Loic della Faille de Leverghem en getrouwd met graaf Thierry de Limburg-Stirum. Schoon volk. Om een idee te geven; Thierry de Limburg-Stirum is de zoon van Hélène van Orléans, van die Orléans die eigenlijk koningen van Frankrijk zouden kunnen zijn. En Thierry’s grootvader was Henri VI de France: Henri Robert Ferdinand Louis Philippe Marie d’Orléans, comte de Paris, chef de la maison d’Orléans, chef de la maison de France, duc d’Orléans, de Valois, de Chartres, de Nemours et de Montpensier, dauphin d’Auvergne, prince de Joinville et sénéchal héréditaire de Champagne, marquis de Coucy et de Folembray, comte de Soissons, de Dourdan et de Romorantin, baron de Beaujolais, etc.

Zeer schoon volk dus. En toch in de politiek gaan en handjes gaan schudden en dienstbetoon en alles. Lovenswaardig.

One Comment

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.