Ik dacht gisteren, ik zal

Ik dacht gisteren, ik zal wat beeldjes van computers online zetten en twee lijntjes vertellen over wanneer ik er op gewerkt heb, maar ik heb eigenlijk zoveel herinneringen aan al die dingen dat ik ze misschien best eens op papier zet voor ik ze van de ouderdom allemaal vergeten ben.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.