Interessant: ik kan niet meer

Interessant: ik kan niet meer spreken. Die virale infectie heeft zich op mijn keel gezet blijkbaar.

En vannacht ben ik wakker geworden om twee uur, en niet meer in slaap geraakt tot kwart na vier. En van die koortsdromen gehad, over offertes die moeten klaar zijn. En over dat ik een keuze moest maken tussen twee of meer mensen, maar dat die ofwel personen waren, ofwel categorie├źn personen, en dat ik telkens “neen” zei op alles, maar dat ze er telkens weer bij kwamen, altijd andere categorie├źn en personen.

Ik heb vannacht denk ik een Perdolan of drie gepakt tegen de hoofdpijn, te hopen dat dat geen kwaad kon…

Verdomme toch, ziek vallen als er zoveel werk is, ’t is niet proper. Dju.

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.