Leve feedback loops met webcams!


Leve feedback loops met webcams!

One Comment

  • droste-effect :) netjes. pas nog aan iemand proberen uitleggen hoe het werkt. kreeg het er maar niet in. heb het met hand en tand proberen uitleggen,eerst statisch (kindje op pot choco met pot choco met kindje op met pot choco etc) en dan gezegd dat dat met een scherm en ne camera ook gaat, of met 2 spiegels, en maar niet snappen. zucht. De mooiste plek om het te tonen: kleedhokjes van Inno in schoten!! 2 spiegels bijna loodrecht tegenover elkaar, met 1 mm afwijking. hey, i can see myself 99999999 times!!

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.