Machtig!! Hoe groot is nou

Machtig!!

Hoe groot is nou eigenlijk…

Dat we met z’n allen allemaal wel eens een Star Wars hebben gezien, of een aflevering van Star Trek, of het maakt niet uit welke science fiction film, iedereen heeft zich wel eens afgevraagd hoe groot de ruimteschepen zijn die ze gebruiken. Bijvoorbeeld ten opzichte van een mens of een jumbojet. Gelukkig dat je hier een geweldige schat aan voorbeelden kunt vinden. Je kan op diverse groottes in- of uitzoomen en zelfs slepen met de graphics, zodat je ze naast een voor ons bekend item kunt houden. Super. [Babygrandpa]

Ik herinner me een oer-versie van deze pagina, maar ondertussen is er echt wel al serieus aan gesleuteld. Fantastisch.

2 Comments

  • Zeer zeer zeer graaf. Ikke natuurlijk direct in de index gaan kijken, en dan de StarTrek Intrepid-class ships opzoeken (USS Voyager is een Intrepid), maar vanuit die index kun je belange niet naar de eigenlijke afbeeldingen doorklikken. Boehoe! Dat moet toch dringend ingebouwd worden. Maar het slepen met de afbeeldingen en zo,zeer graaf. It’s a keeper!

  • Pingback: Rojo - Tales of Drudgery & Boredom

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.