No shit, “das Tier wurde

No shit, “das Tier wurde getötet”:

23.04.03   Bei einem spektakulären Verkehrsunfall im mittelfränkischen Hausen/Forchheim, wurde ein Pferd durch die Frontscheibe eines Fahrzeuges geschleudert. Vier Pferde waren am Dienmstag-Abend ausgebrochen. Ein Haflinger wurde vom Pkw gerammt und landete auf dem Beifahrersitz. Der 26- jährige Fahrer blieb außer einem Schock unverletzt, das Tier wurde getötet. Foto: Klaus Ponner, dpa [via Stijn]

One Comment

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.