Q&A sessie over de toekomst

Q&A sessie over de toekomst van C#, met Anders hemzelf. Serieus interessant. Dingen als:

Q: Will C#/etc replace VBA in Office anytime soon?

A: C# won?t replace VBA in Office – VBA will be supported in Office for a long time. However, we will introduce a product that we are calling ?Visual Studio .NET Tools for Office.? This will let you write Office solutions using both C# and VB.NET. We are super excited about this product, and will be posting the Beta on MSDN.COM very soon.

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.