Stomme Radio. Ik weet al wat ik ga doen met mijn eerste vrije tijd: een eigen weblogprogramma schrijven in C# verdomme.

Ik heb al zo’n weblogprogramma in ColdFusion geschreven, maar het probleem daarbij is dat het alleen werkt op een computer met een ColdFusion-server, of met een computer die rechtstreeks op het internet zit.

En ik ben het ook beu dat ik voortdurend tegen die beperkingen van Radio oploop: vervelende interface, moeilijke templates, slechte editor, geen mogelijkheid om dingen een andere datum dan de huidige systeemdatum te geven (niet dat het een slechte zaak is om dergelijk “valsspelen” moeilijk te maken, maar ik heb toch al een paar keer een heel stuk weblog verloren, dat het alleen nog on-line stond en dat ik het dan weer opnieuw moest ingeven), lastig categoriesysteem, niet meer dan één user mogelijk, geen paswoordbeveiliging, slecht geïntegreerde commentaarfunctie, etc. etc.

’t Zal voor de avonden en nachten zijn vandeweekend, tussen het opruimen en het afbreken door.