Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

’t Is waar wat ze

’t Is waar wat ze zeggen: Mozilla is een gemak om mee te ontwikkelen. Vooral voor histories als http headers en javascriptmiserie. Ze zouden al die dingen ook in Internet Explorer moeten steken!

6 reacties

  1. Mozilla begint eigenlijk echt wel proper te worden. Als IE niet zoveel sneller was zou het misschien de moeite te zijn om mee te werken. En PNG’s met alpha channel proper displayen mag IE ook nog wat van leren!

  2. Nu ge er over begint: bestaan er geen goede javascript debuggers, buiten die debugger in mozilla? Heb geen zin om een browser te installeren voor 1 van de functionaliteiten van die browser te gebruiken om javascript mee te programmeren. Weet u zo geen handig programma met een soort van autocomplete (à la AceHTML voor HTML) en dat fouten herkent en bestempelt voor javascript?

  3. haha… Laurens, ik was één seconde sneller!

  4. On topic terug… Javascript is een pain in dee ass om te debuggen! ‘l Zou misschien echt eens naar die Mozilla moeten gebruiken om te debuggen, als het om niet layout toestanden gaan. Want de Mozzila classes liggen soms wat anders dan die van IE.

  5. heu, dit I write that shit 🙂 I need a vacation 🙂

  6. Eigenlijk… zou de IDE Van Visual Studio ook niet even goed zijn voor Javascript? En zou daar ook geen goeie debugger in zitten?
    ’t Is eens uit te testen. En was het trouwens niet zou dat naast server-side C# ook client-side C# zou moeten gaan in ASP.NET-pagina’s?

Zeg uw gedacht

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑