’t Waren vandaag twee bijzonder

’t Waren vandaag twee bijzonder wijze vergaderingen, maar nu ben ik wel totaal geradbraakt. Ik was al in de zetel in slaap gevallen, komm es zugegen!

Enfin, met een beetje geluk ben ik beter zondag, we gaan naar de Ronde van Vlaanderen kijken bij Els en Wim (en Julien en Marie). Ik kijk er eigenlijk wel naar uit.

Euh… nu ik eraan denk, als dat zondag is, dan moeten we al naar mijn ouders gaan verjaardag vieren… Hmmm. Dat wordt combineren.

En volgend weekend is het verjaardagsfeestje voor Louis. Die is verdorie al twee jaar!

One Comment

  • Tgaat snel. Ik herinner mij nog als de dag van gisteren toen we mijn pasgeboren nichtje en haar mama gingen bezoeken in het ziekenhuis. En die is er in januari 3 geworden. Gottegot, tgaat vooruit. En ik ben bijna 20! Help! Een kwart van mijn leven (waarschijnlijk al meer dan 1/4 zelfs) voorbij!

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.