Tja, deze week gaat Cindy

Tja, deze week gaat Cindy het echt niet overleven. En Chris ook pijnbank, maar wie zou de derde zijn? Tom misschien? Of Peter, want dat was niet zo goed? Of misschien Brahim, dat hij eens een schokje krijgt?

One Comment

  • met alle respect: Tom klonk misschien wel OK, maar mocht ik het liedje niet van buiten gekend hebben, dan had ik er verzekerst geen 1 woord van verstaan hebben. die mens kan geen engels. entzwischen is Cindy weg, maar ik vond Tom toch slechter, nèh.

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.