Tony Drago tegen Peter Ebdon.

Tony Drago tegen Peter Ebdon. Drago is razend geworden, omdat naar zijn goesting Ebdon te traag speelde. En dat hij drie en een halve minuut naar het toilet is geweest.

Tja, zo gaat het in snooker natuurlijk. Drago is een zeer snelle speler, en iedereen gaat daar bewust of onbewust een beetje trager tegen gaan spelen, om het ritme wat te breken. Probleem met Drago was gewoon dat hij niet goed aan het spelen was, en dat hij, ondanks al zijn jaren ervaring, niet altijd echt de rust kan opbrengen die nodig is voor snooker op dat niveau.

2 Comments

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.