Tussen de goeie tv-programma’s door

Tussen de goeie tv-programma’s door (een Best Of van Top Gear, Ray Mears en straks 24) ben ik mij zorgen aan het maken over de lay-out van mijn boekenapplicatie.

De Microsoft Accessapplicatie doet alles wat er redelijkerwijs van verwacht kan worden, het Delphi-ding deed ongeveer alles wat ik nu al heb in C#, maar nu wordt het decision time. Voor de lay-out toch.

Dat blauw veld voor de titel is een erfenis van Access, waar dat misschien al tien jaar zo staat. Ik ben helemaal bereid om het te veranderen, maar ik heb niet echt een precies idee van hoe ik de rest nog zal doen. Er moet zó veel op dat form, en het kan gewoon niet anders dan met tabs, maar ik moet er echt nog op zoeken.

Dat is in mijn ervaring trouwens de beste manier om in slaap te geraken: nadenken over programmeren en interfaces en dingen.

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.