Willie Nelson heeft een prachtige

Willie Nelson heeft een prachtige plaat uit. Crazy: The Demo Sessions, demo’s opgenomen tussen 1960 en 1966 in Nashville. De helft enkel Nelson en zijn gitaar, de andere helft met een klein bandje studiomuzikanten.

Ik ben helemaal gewonnen voor Willie Nelson, en niet te beroerd om toe te geven dat ik hem voor het eerst hoorde (en zag) toen hij een duet deed met Julio Iglesias. Willie Nelson, Kris Kristofferson en Johnny Cash: my heroes.

Enfin, Zeer Schone Plaat. Luister maar.

One Comment

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.