Yowza! Todd McFarlane heeft een

Yowza! Todd McFarlane heeft een nieuwe reeks figuurtjes uit: Twisted Land of Oz. Check out Dorothy!

Ik zou eigenlijk niets meer mogen kopen van McFarlane, alleen al om de afschuwelijke manier waarop hij Neil Gaiman behandeld heeft, maar ja, wat kan ik er aan doen? Ik heb al die Spawn nu al staan, ik kan toch moeilijk nieuwe Spawns niet meer kopen?

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.