Ik ben niet vies van

Ik ben niet vies van slechte boeken, echt niet. Alleen al dat ik die hele Wheel Of Time-zooi aan het herlezen ben, is een veeg teken. Dat, en het feit dat ik een hele tijd lang boeken kocht aan de hand van de formule







prijs x aantal delen in de serie
aantal pagina’s

Tijdelijk dieptepunt was de Anita Blake, Vampire Hunter-serie. Een serie die zó slecht was, dat ik ze ooit ben beginnen lezen, en dat het geduurd heeft tot het vijfde boek eer ik besefte dat ik ze al ooit gelezen had.

Wel, van Anita Blake is er net een elfde boek verschenen. En Adam Lipkin op Bookslut is niet mals:

The eleventh book in the Anita Blake: Vampire Hunter series confirms that the series, never much more than a guilty pleasure to begin with, has long since degenerated into a muddled series of sex scenes interspersed with a nonsensical plot. This is The Color of Her Panties for the x-rated set.

En dat doet er mij aan denken, ik moet mijn boekendatabase dringend eens up to date houden. Er zijn zoveel boeken bijgekomen sinds de vorige keer dat ik er nog ingegeven heb. Alleen al bij Wheel of Time ontbreken er al drie!

Die Color of her Panties-referentie hierboven verwijst trouwens naar Xanth. En van Xanth heb ik er twaalf, al is dat niet meteen iets om fier op te zijn.