Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Hu, kom het tegen. Zoals

Hu, kom het tegen. Zoals Steve Stevaert het zou zeggen: Laurens heef een blog.

4 reacties

  1. Hoe komt gij daar in godsnaam? Ik wist dat ik in google stond als enige resultaat onder ‘laurens freelog’ als zoekterm, maar aangezien dat die domme blogsite van hosting is veranderd was die account verplaatst en gaf dat een lege pagina (‘no entries’). De nieuwe url stond bij mijn weten nergens in google, dus hoe heb ik mij verraden? 🙂

  2. Niets verraden. Ik heb gezien dat freelog veranderd was van adres, en blijkbaar gelden dezelfde parameters ook op het nieuwe adres 🙂

  3. Ah you sneeky man 🙂 Goed hoor. Het is ni de bedoeling dat my nearest and dearest (ouders, broer, vriendin,etc) dat log lezen want er staan nogal ambetante dingen in soms, maar de rest van de wereld is vrij om het te lezen. Ze lezen dit log hier (TOD&B) niet dus kan het geen kwaad, daarom had ik dat ook gelinkt via mijn comment-name in de eerste plaats. In ieder geval, merci voor de extra publiciteit, misschien kom ik wel eens in google, one day 🙂

  4. Ze lezen dit log hier toch niet….. dat is dan dik tegen u klokkenspel.
    Ze lezen dit hier ooit wel zoals ge ziet.
    Leuk te weten dat er ambetante dingen staan die we niet mochten weten.

    Busted!

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑