Hu, kom het tegen. Zoals

Hu, kom het tegen. Zoals Steve Stevaert het zou zeggen: Laurens heef een blog.

4 Comments

  • Hoe komt gij daar in godsnaam? Ik wist dat ik in google stond als enige resultaat onder ‘laurens freelog’ als zoekterm, maar aangezien dat die domme blogsite van hosting is veranderd was die account verplaatst en gaf dat een lege pagina (‘no entries’). De nieuwe url stond bij mijn weten nergens in google, dus hoe heb ik mij verraden? :)

  • Ah you sneeky man :-) Goed hoor. Het is ni de bedoeling dat my nearest and dearest (ouders, broer, vriendin,etc) dat log lezen want er staan nogal ambetante dingen in soms, maar de rest van de wereld is vrij om het te lezen. Ze lezen dit log hier (TOD&B) niet dus kan het geen kwaad, daarom had ik dat ook gelinkt via mijn comment-name in de eerste plaats. In ieder geval, merci voor de extra publiciteit, misschien kom ik wel eens in google, one day :)

  • Ze lezen dit log hier toch niet….. dat is dan dik tegen u klokkenspel.
    Ze lezen dit hier ooit wel zoals ge ziet.
    Leuk te weten dat er ambetante dingen staan die we niet mochten weten.

    Busted!

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.