Next!! Deense site, maar die

Next!! Deense site, maar die blijkt niet op te zijn. “Sometimes it doesn’t work,” haha. Neen, blijkbaar een url forward die er niet stond. Voor health care professionals, voor sponsors, voor mensen, over de organisatie. Ongeveer 2500-3500 hits, vooral in het deel voor mensen. Concludeert daaruit dat ht niet gemakkelijk is om met iedereen te communiceren.

De volgende in de rij is de sympathieke mens van IJsland. Nieuws op de voorpagina, rapporten van de veertiendaagse walking tours. Wilt interactieve dinges op zijn site, en heeft gelinkt naar spelletjes in de VS en zo. Recept van de maand.

Zeljko: zeer belangrijk dat mensen naar de website gelokt worden, met spelletjes en zo. Ook banners zijn belangrijk. Niets gezegd over de NL website voro kids, die ik nochtans een bijzonder goed idee vind.

Tony: veel sites worden niet alleen gesponsord door farmaceutische bedrijven, maar zelfs helemaal gerund door die bedrijven. Vraagt wat het verschil is tussen wel- en niet-gesponsorde websites, want hij denkt dat er met die corporate dingen wellicht wel bewuste of onbewuste controle zal zijn.