Dag 1

Katja en Gioia op ontdekkingstocht. Katja moet leren haar buik intrekken.

Hopla, allemaal in de zwemdok. Die Mathousca vindt dat iedereen één voor één heel goed meevalt.

Ze zijn allemaal aan het opkuisen.

En Sadia is al aan het klagen: ze is hier niet gekomen om te poetsen! Hal-lo! Concentratiekamp Big Brother! En zonder goed materiaal!

Douglas zou liever Katja niet naar het toilet zien gaan. Omdat hij niet weet of ze gaat zitten of blijft rechtstaan.

En nu zit er enen in de dagboekkamer met zijn benen open eikes. Iek ziet icht mé zo nen droem van, wette, euh.

En eik, Katja en Gioia aan het kleren wisselen. Echt niet wat ik wou zien. Enfin, die ene wel, die andere niet.

Oh. My. God. Die Tom is ook een striptease aan het doen, eikes eikes eikes. Niet appetijtelijk.

Peggy en Sadia gaan slapen. Peggy: ooooooo ik mis mijn bedche ik mis mijn vriendche ik mis alles! En ook, tegen Sadia: gij slaapt naast mij hé, want ik zou niet willen dat, dingen.

Even later: Sadia gaat klagen dat die andere apen gelijk kiekens aan het roepen en doen zijn. Die Tom is echt wel een gevaarlijke zot.

“Abischakool daver andertemessé” – ik heb er geen idee van wat die trien Vanessa probeert te vertellen.

Zoals Philippe al zei: ik heb nu al een grotere afkeer van al die gasten dan van alle andere tesamen.

Katje vindt één van die mannen, John, een kei-knappen! Ze ziet die wel kei-goed zitten, huhuhuhuhùaaaahahaha. En Douglas, jama, ook ne keiknappe ze.

Douglas heeft al een beetje bang van sommide mensen. Gelijk van die Katja, die zit te lonken en alles. Hij weet het niet, want het is nie echt ne man en nie echt een vrouw, niet dat hij iets tegen transseksuelen heeft of zo.

En Hannes wil eigenlijk een extra kamer voor de homo’s, lesbiennes en biseksuelen. Hij denkt dat de groepjes al aan het vormen zijn. Hij ziet nu al twee meisjes die iedereen links gaat laten liggen, Katja en Gioia, omdat ze veel met elkaar optrekken en niet te veel met de groep omgaan.

Ondertussen zijn Vanessa, de trut, en Tom, den aap, zo zat of kanonnen. Hij ligt onder een glazen tafel, zij ligt erop. Ik ga hier denk ik misselijk van worden. Vanessa is nu agressief aan het doen, in typical zatte mens fashion. Ze moet haar excuses aanbieden omdat ze fuck you gezegd heeft. En dat weigert ze, en ze blijft fuck you zeggen en ze blijft lallen.

Mocht ik mogen stemmen, ik zou ze er nù uitwippen. Eikes wat een afgrijselijk hatelijk wijf. Ik ga mijn ogen moeten ontsmetten denk ik.