Eén week al

Nog niet één zin gezegd, en Gerrit De Cock heeft zich al versproken. Jongens toch.

Vanavond is het dus Filip of Kelly die weg mot. Ken je lache.

Wel fijn: als ze Steven uit het huis gesmeten hebben, mocht hij terugkomen als Big Brother. Grappig.

‘t Schijnt dat Jeroen dus helemaal op voorhand alles beslist heeft, wie in welke volgorde te nomineren. Ook grappig.

Die Heidi zit daar met een zonnebril, ‘t moet zijn dat de zon te hard schijnt in dat huis zeker? Bèh.

Hola hola… Ze zijn er achter gekomen dat Kelly Kurt heeft in de plaats van Ellen gestoken heeft. En iedereen is kwaad. Behalve Jeroen, die zat al zes dagen te wachten op De Ontmakering Van Kelly. Tss. Bart is ook livide.

Kelly is ondertussen al baas geworden, maar ‘t is hem opgevallen dat in het gevecht Edith tegen hem aan het supporteren. Hij gaat er even een negatieve peptalk tegen geven, ha! En nu gaat Edith haar hart luchten bij Ellen, die natuurlijk even hard bezig is met dat spel.

Jeroen: als Kelly of Filip weg gaan, is het niet meer nodig om keihard te spelen, is het gewoon nog pionnetjes verzetten. En zieltjes winnen.

Lepe lepe lepe mens 🙂

Kijk wat krijgen we nu, Peter de ex-mens van Big Brother-ik-weet-niet-hoeveel, was die brave mens die die Kangoeroe in Heusden-Zolder gevangen heeft. Een veeg teken, dat er zo weinig te doen was in het huis zelf, dat ze er al komkommerberichten bij moeten sleuren. Het heeft te maken met een feestje krijgen of niet, en ze hebben iets niet geraden, enfin, geen feestje.

Ah crap. En ook nog eens Hanszsz de halve mens (no offence, no offence). Die moet de Stones die tape van Filip die Satisfaction zong vorig jaar proberen laten horen.

En dan nu de lokale nicht Kurt, zoals het hoort in lederen vestje en tijgerhempie. Och here, nu denkt hij dat Dominique en hij winners waren omdat ze er zo snel uitgesmeten zijn.

Steven: Kurt had de pech dat Jeroen al een complot had gesmeed vóór Big Brother.

Hrm.

En dan nu: verslag van gisteren. Ellen gaat Jeroen wakker maken. Ze maakt hem wijs dat Kelly weg moet, en hij trapt er direkt in. Alla. Kelly tegen Filip voor het baas zijn, en Kelly is gewonnen.

Zaterdagavond was het bezoek, en Bart hoopte op een stapel schone vrouwen. Hij krijgt zijn zin: allemaal Missen. De mannen moeten allemaal een kunstje doen. Bart en Jeroen doen van Papagueros, en de rest kijkt toe als een vos die stront eet uit een staalborstel.

De meisjes in ‘t algemeen zijn die taktiek van de mannen blijkbaar grondig beu.

Ugh, nóg Papagueros. Cripes. Miljaar, kunnen ze dat niet doen stoppen na één strofe? Genade! Zet die TV af!! Aaaaa!!!! …oef. Gedaan.

Maar miljaar, nu doen ze een soort oproep voor ‘t een of ‘t ander. Ik heb niet geluisterd, ‘t is iets met voetbalisten.

Reclame geweest, en nu tijd om te vertrekken. Gaat weg: Filip. Allez, dat weten we dan ook weer.