Jeroen het smeerlapken

Jeroen heeft gewonnen tegen Kelly voor intelligentie, ‘t was een hoofdrekensom. Ze mochten nog eens nadat ze het ene keer fout hadden gedaan, en Jeroen had dat niet gezegd tegen Kelly, heh heh.

En nu heeft Ellen Jeroen uitgedaagd in uithoeding, en ‘t is iets met zwemmen. Jeroen zegt dat hij niet kan zwemmen en Ellen heeft een reddersbrevet. ‘t Is benji-kayaken. Ze moeten naar een boei kayakken, en daar worden ze dan met een rekker teruggesmeten. En vijf minuten lang omtertmeest. Ha tiens Ellen heeft geen bh aan. Maar ‘t is blijkbaar toch niet zo gemakkelijk, met zo’n elastiek vastgebonden kayakken. Ellen lukt het in ieder geval niet. En nog een beetje en haar borsten liggen eruit.

Jazeker. Jeroen gewonnen.

Op de terugweg ontsnappen Ellen en Jeroen en gaan ze een pak frieten schooien in een frituur. Zo’n typisch opgezet spel, met cameraploeg en alles over de straat lopen, tss.

Ze worden op het matje geroepen. Er zal “een sanctie volgen”. Jeroen is er gelijk niet gerust in, Ellen kan het gelijk niet te veel schelen.

De sanctie is dat de laatste battle niet meetelt. Zéér zéér flauw. Sabrina is nu de nieuwe baas.


  • Edith gaat Sabrina en Heidi nomineren.
  • Ellen: Kelly en Heidi, omdat dat de volgorde is van haar rijtje
  • Heidi gaat nu eens niet Jeroen nomineren, omdat ze hem ondertussen beter leren kennen heeft en alles. Kelly is niet eerlijk en dus nomineert ze hem wel. En als vrouw pakt ze Edith.
  • Sabrina pakt Kelly en Edith.
  • Kelly neemt Jeroen en Heidi. Omdat die twee het meest kracht hebben.
  • Jeroen doet Edith en Kelly. Zonder nadenken zegt hij. Maar omdat ze hem alletwee tegensteken. Edith is zalfkes smeren, pillekes eten, vier keers op nen dag van kleren veranderen, hij wordt daar horendol van. En Kelly is de braafste jongen van Limburg, daar is niet mee mee te maken, op den duur krijgt ne mens heimwee naar de woedeuitbarstingen van Thierry.

Hehe.

Genomineerd: Kelly, Edith, Heidi. En Sabrina mag nog veranderen. Ze is er niet goed van: ze had altijd gezegd tegen Heidi dat ze haar ging veranderen, maar dan hé ze zo iets van wette, as Jeroen dan naar huis mot, wette, dan ies het haa schuld.

De goele.

Ze gaat dus Heidi vervangen door Jeroen.

De goele.