Nog maar één week!

En het is bijna gedaan joepiejei.

Jeroen doet een liedje voor Bart. Tss sentiment. Waiting on a friend, Mick en Kief draaien zich om in hun graf.

Kijkt Bart is in de studio. Hij had écht heel graag gewonnen, want hij wordt er al drie jaar mee geconfronteerd dat hij een loser is, en hij zou deze keer echt wel willen winnen. Dien aap had gewoon er zelfs niet rekening mee gehouden dat hij er zou uit gestemd worden.

Hola, hecklers in de studio!

En nu tonen ze dingen van hem die ze niet uitgezonden hebben, en die hem in een iets beter daglicht kunnen stellen. Maar bon.

Hij was héél héél blij dat hij gewonnen had tegen Steven, en hij denkt dat het fout is gegaan na die stemming, dat hij het spel te hard gespeeld heeft. Hij dacht dat de mensen thuis wouden kijken naar de strategie, pff.

Bart was blijkbaar vanalles van plan met Sabrina. Hij wou stikbommen achter laten in de dagboekkamer en alles.

Bah wat een bende losers bij elkaar.

Ah kijk een klein schetstke van Bart en ze doen gelijk van een muzikant aan ‘t zoeken voor Jeroen te vervangen in de papagueros. Schaamtelijk slecht schaamtelijk slecht.

Samenvatting van vrijdag: nominaties en Sabrina maakt de namen bekend. Sabrina zegt al direkt aan Heidi dat ze er eigenlijk bij zat, en dat ze Jeroen in de plaats gezet heeft.

Edith daagt Sabrina uit in behendigheid. Hockey tussen twee teams en een balletje in de slaapkamers te krijgen. Ellen roept gelijk een gekeeld varken: ze heeft klop gekregen in haar wezen. Theh.

Heidi daagt Sabrina uit: een plastiek dinges op hun mond, en ze mogen hun mond niet gebruiken. Die van die twee het het langst volhoudt, is de nieuwe baas. En de mens die erin slaagt om die tape af te krijgen van Sabrina of Heidi, mag een bestelling doorgeven aan de frituur.

Jeroen krijgt Sabrina zot door te neuriën en gitaar te spelen, dus hij wint, maar heeft geen honger, en dus bestelt hij niets. Omdat hij weet dat de anderen dan uit hun dak gaan. Fijn 🙂 Ellen kan er niet bij, de goele.

Jeroen schrijft ‘s nachts nog een slogan op de rand van het zwembad in scheerschuim: “Jeroen, Sabrina liegt”.

Och ja da’s waar ook, ze hebben Hanz naar de Stones gestuurd. Zucht. Akelig slechte tv. Needless to say: niet gelukt om er bij te geraken.

Allez dan: en nu Thierry in de studio. Hij had niet verwacht dat hij zijn keppe zo rap zou missen. Jajaja. The best of Thierry kwaad, nog eens uitgezonden. Hij denkt dat hij te oud was, en hij verveelde zich dood. Hij hoopt dat Jeroen wint. En Bart ook.

Enfin. Verslag van zaterdag. Kelly ontdekt ‘s morgens die boodschap van Jeroen. Sabrina had gezegd tegen Jeroen dat ze niets veranderd had aan de nominaties.

Jeroen doet alsof Heidi haar handen naar scheerschuim ruiken, heh.

Sabrina had niet eens door dat het een boodschap was aan Jeroen om te zeggen dat zij aan het liegen was. De kalle.

En nu bedenkt Sabrina dat ze weet dat Jeroen weet dat zij hem veranderd heeft.

De Pfaffs op bezoek, en Ellen moet een vieze cocktail opeten, Jeroen moet een muis een halve minuut in zijn mond houden, en als finale moeten ze insekten opeten. Reclame voor Fear Factor zo blijkt.

Sabrina denkt dat het Edith of Jeroen is van dat scheerschuim.

Enfin. Mag vertrekken: Jeroen. Huh?? Kom het tegen?

Bah. Rip off. Ik geloof er geen woord van.

En die trienen zitten daar wat mee te gibberen natuurlijk. Kheh.