Week 1

Week 1 is voorbij! En ik heb al een dag gemist, ts. Maar ik heb wel gevolgs op de website, dus dat scheelt. ‘t Schijnt allemaal zeer scatologisch geweest te zijn.

Eiks, die Tom zegt dat ze nog potten gaan breken. En Hannes zegt dat hij wat mensen ervan heeft geadopteerd. Ze noemen hem blijkbaar de papa.

Een verrassing voor de vrouwen: Los Papagueros (oh no) hebben een nummerken geschreven. Een zeer goed moment om eten te gaan halen.

Goeie help. Compil van Sadia en van die proef met die ballen. Zwak.

Ech. Ik begin die Katja eigenlijk wel grappig te vinden. Ajakkes. Of wacht, neen! Want ze vindt Peggy een bitch.

Heh. Drie genomineerd: Douglas, John en Kristof. Ze vertrouwen het gelijk niet, ze hebben wel degelijk door dat er iets niet in den haak is. Maar bon, één van de drie vertrekt naar een andere locatie dus.

Eigenlijk: nu moeten ze in dat huis zelf één iemand nomineren, dus gaat van de drie sympatiekste de minst sympatieke weg. En zo blijven op het einde dus wel niet noodzakelijk de allerslechtste over.

Nah. Zo gaat het niet lukken: ze gaan het veel te rap door hebben. Kevin zit er voorwaar bij te bleiten.

En Hannes gaat nooit John of Douglas nomineren, en Kristof is gewoon maar één van de anderen, en dus geen moeilijke keuzen. En die Tom gaat ook wat zitten snotteren of wat? “Da ies kaamoejeluk” blijkbaar. Maar het wordt toch John.

Vanessa next up: Douglas. Peggy: jaaaaaa kben daar al kga mij nie haasten ze. Alsnog Kristof. Maar ze vindt het echt… dwaas. “Kvint stront.” Heheh.

Ah kijk, eerst nog de samenvatting van zaterdag. Waar ze zo’n 70s show moesten doen.

Whoa! Nicole en Hugo! Zó sympatieke mensen! En Kristof doet dat wel goed. En helaas, Tom ook 🙂

Ah cripes, en nu denkt Katja dat ze niet goed in de groep ligt wegens haar transseksualiteit. Nee, ‘t is gewoon omdat ze heel de tijd op hun eigen in hun nest liggen, de luie trezen.

Afijn, terug naar de stemming.

Jayzes! Die Gioia wist niet wie Nicole en Hugo waren!! De goele!

En Mathousca doet van iene miene mutte en John moet er aan geloven. Katja gaat voor Kristof omdat de andere twee veel te schoon zijn. Tee hee. Gioia kiest ook voor Kristof, “omda ze daar het minste contac mee heb”.

En Sadia als laatste. Die gaat voor de verandering lastig doen: ze wil zogezegd niemand kiezen en als ze moet kiezen, dan moet ze naar huis. Ya dumb broad. Ze moet of er komt een sanctie, haar reactie is dat ze haar niet in de isoleercel krijgen, de treuze.

Maar bon, wie er dus verdwijnt: Kristof. Jazeker. Hehe.

En algemene consternatie in het huis, Vanessa aan het hikken van de bleiting. En ze weten nog niet eens dat er een tweede moet vertrekken!

Kristof in de studio, en hij heeft nog niets door. Heh. Hij zie er wel content uit als ze het hem vertellen.

Allez hop, de tweede die het huis verlaat is John. Het hele huis nog eens aangedaan. En hij ook weer verrast. Jaja.