André Hazes blaast concerten af

Al het beste gewenst.

De twee concerten, die André Hazes op 8 en 10 december in een uitverkocht Ahoy zou geven, zijn afgeblazen. De volkszanger liet gisteren weten dat hij het “even niet meer trekt”.

Ook andere optredens zijn afgelast, meldt De Telegraaf dinsdag. Het management van Hazes verwacht dat hij pas volgend jaar weer op het podium zal verschijnen.

Hazes zit al maandenlang in een diepe huwelijkscrisis met zijn vrouw Rachel. Zes weken geleden joeg het echtpaar Hazes de kogel door de kerk en besloot uit elkaar te gaan. Inmiddels pogen Rachel (33) en André hun relatie te lijmen. “Zij kan er niet tegen dat hij soms te diep in het bierglas kijkt”, aldus het management.

De afgeblazen en uitverkochte Ahoy-concerten staan nu gepland voor 29 en 31 maart. [Jan Vis Agency]

One Comment

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.