Barok

quicksilver.jpe confusion.jpe systemoftheworld.jpe

Dat is nu eens zo’n miserie: nieuwe cyclus van Neal Stephenson, quasi-ongeveer-maar-niet-echt vervolg op Cryptonomicon. Hij weet al precies wanneer de boeken uitkomen (nummer 2 op 13/4/2004, nummer 3 op 21/9/2004), dus wacht ik nu tot ze er alledrie zijn? Bah.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.