Bon mot

,,Een einzelgänger noemde Geert Bourgeois me altijd. Wie is er nu de einzelgänger? Daar zit hij nu, in zijn eentje in het parlement, en zijn fractie staat als één man achter hem.” Eric Defoort, een van de stichters en de gewezen ondervoorzitter van de N-VA, hangt een vernietigend beeld op van zijn vroegere partij en haar leider. Die verwijt hij een gebrek aan visie, aan leiderschap, aan openheid en communicatie. ,,En Geert Bourgeois ondertussen maar degelijk zijn.” [De Standaard]

Ouch, that’s gotta hurt.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.