Boot

Ben ik de enige die dat heeft, of is het echt zo dat tegenwoordig de updates van Windows Update niet meer vragen om de computer te heropstarten? Daarjuist nog een nieuwe Jet geïnstalleerd, en dat vroeg helemaal niets van boot of zo.

Way to go!

One Comment

  • Sommige updates vragen om een reboot, andere niet. Gisteren nog een win98 computer gepatcht, en de dag ervoor een win2k computer. Kleine updatejes zoals Jet (database engine?) hebben geen reboot nodig. Ik geloof ook dat WinXP in minder gevallen een reboot nodig heeft, hopelijk Longhorn nooit meer. Om het met de gevleugelde woorden te zeggen: “Rebooting? That’s for adding new hardware!!” dixit Unix-freak 146589

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.