Dag 19

Mathousca kan niet tegen de geur in de boerderij, de goele.

En Douglas is gelijk wel een scherpschutter. Kevin daarentegen ziet het niet zitten om echt mee te doen met de olympische schietdinges. Het klein kind.

Afijn, op de boerderij is het het nu de velden bewerken of zoiets, en in het huis is het tafeltennis. Die Kevin is blijkbaar zeer content. Maar omdat hij dat in het echt blijkbaar speelt, is hij scheidsrechter van dienst, ha! ha! ha!

Hannes heeft Katja een oversekste transseksueel genoemd, en Vanessa heeft één iets verkeerd gezegd, en ’t zit er dus weer op. Ze wil het woord “transseksueel” blijkbaar niet horen, aha. Enfin, crisis bezweerd. Maar ’t is daar allemaal zwaar uit de hand aan het lopen, met al die idioten op een hoop. Douglas die doet blijkbaar ook al helemaal aardig, tss.

Allez dan, Mathousca nog eens naakt. Ze hebben daar een bad neergeplonkt en ze had er blijkbaar last van dat ze geen bad kon pakken.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.