Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Dag 22 of zo

Die Hannes is echt wel te ver gegaan: heel de tijd Katja aanpakken, en nu dus “als ge dat tenminste een vrouw kunt noemen” in haar gezicht werpen.

Niet zo fijn. Niet verwonderlijk dat z’er vandoor is. Die Hannes is echt een vies, vies ventje. Nu probeert hij alles bij te leggen, maar iedereen heeft wel door dat dat heeltegans fake is.

En Kristof en Mathousca en John en Peggy moeten een week aan boord van een schip leven. Als vissers. Woo hoo!

En Kevin, die slug. Bah.

“Jongens, in ’t vervolg zegde da’k geen talons mag aandoen” en ook wel “mens, jullie stinken” — leve Peggy!

Trouwens, for the record: Katja heeft mooiere borsten dan Mathousca.

Hannes op zijn best: “Die teringhoeren zijn naar huis. Die kleine achterlijke kinderkutjes zijn naar huis. (tegen Kevin) Enfin, ga maar gaan neuken met Vanessa. Doe de deur wel dicht dat we’t niet horen. (terwijl Kevin naar buiten gaat:) Vogelt ze! En als ze niet wilt, schuift ‘em erin als z’in slaap ligt!”

3 reacties

 1. Hehe ff om u te pesten, quote uit de archieven: zeer moeilijk te doorgronden en dingen, een kunstenaar van 38 jaar uit knokke, hannes. Hij heef bij Van Rossem in de partije gezeten. Hij kan niet tegen domme mensen. Hij wilt meedaan voor de uitdaging. Vroeger was hij een manager, maar nu heeft hij schijt aan de wereld en da’s plezanter.
  Ik ben voor die laatsten.

  En ergens anders, waar de definitieve kandidaten waren gekozen:
  Hannes joechei!

 2. Ja, een mens inschatten op een presentatiefilmpje van vijf minuten… Die Peggy zag ik ook helemaal niet zitten hoor!

  Nee, die Hannes is gewoon te ver aan het gaan, da’s het gevaar van zo’n feedbackloop natuurlijk: hij doet een beetje grof, die Kevin doet mee, ze wordne niet genomineerd, hun redenering is dat ze beloond worden, dus de week ernaa nog een beetje erger, weer geen nominatie, dus weer wat erger… En nu loopt het echt compleet totaal de spuigaten uit.

 3. Ik wou niet zeggen dat ge die mens juist had moeten kunnen inschatten dmv een introfilmpje van 5 minuten, ik vond het gewoon een mooi voorbeeld dat toont hoe moeilijk dat is. 🙂

  Ik kijk niet naar BB (den 3 en all-stars heb ik wel gevolgd, deze niet) maar tis wel interessant om zo in text-vorm te zien wat er allemaal gaande is.

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑