Dag 23

Hannes is aan het bespreken hoe ze gaan moeten omgaan met de nieuwe bewoners die binnen zullen komen. Eerst uitvissen wat hun zwakheden zijn, want als je niets weet over hun privé-leven, kun je ze niet kraken. Vragen naar foto’s, en dan laten vertellen: da’s allemaal munitie. “Stratego, jongen”–jazeker. Af en toe een opmerking maken, niet teveel, gewoon genoeg om ze zot te krijgen.

Jazeker, het gevolg van een feedbackloop, fijne zaak.

En aan de zee moeten ze haaien villen en kuisen.

Euh ja, eigenlijk niet gevolgd, iets van popcorn in de douche maar dat ze’t afgeblazen hebben, en dan dat die Vanessa en die Kevin weer aan het vozen waren.

Zeg uw gedacht

Dag 23

Vanessa voelt zich nu helemaal alleen. En die stomme Kevin denkt dat hij derdepopulairste is (maar vroeger dacht hij echt dat hij dé populairste was), en nu denkt hij dat Vanessa de populairste is.

Mensen mensen, waar zo’n negatieve feedbackloop allemaal toe leidt. Kevin zegt gewoon dat hij in dat huis inderdaad is zoals hij écht is. Dat ze niet met zijn kloten moeten spelen.

En op die vissersboot moeten ze nu een mast vervangen blijkbaar. En nu oesters vangen.

En in het huis moeten ze een filmscène namaken. Bleh.

Ah crap, die Vanessa is weer aan ’t vozen met die Kevin. Yeeeuuuurrrgh!!

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.