Dag in de 40

John, Mathousca en Vanessa moeten in het bos over een touwbrug lopen, en naar een trapeze springen, allemaal van die team buildingzever. . En in het huis is er een probleem dat ze moeten hun kleren allemaal uitdoen of zo? In ieder geval is Peggy niet akkoord.

Ah tiens, alle kleren in één kamer blijkbaar. Bon, het is een bom onschadelijk maken zeggen ze. Er staat een bom in de slaapkamer waar de kleren staat, en ze krijgen 30 uur de tijd om de bom onschadelijk te maken. Als ze een foute draad doorknippen of er langer dan 30 uur over doen, dan ontploft het ding en worden hun kleren onbruikbaar. Tja.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.