Dingen te doen als het huis in orde is

  • Alec en An uitnodigen. En Katrien.
  • Feestje geven. Met loungemuziek, ik sta erop. Of minstens met een chill-outruimte met lounge. Ha! Een chill-outlounge in ons achterhuis. Allemaal kussens en zetels, lavalampen galore en dan crooners en hammondorgels op de achtergrond. Jazeker. En dan kan, ahem, het jonge volkje op disco en techno en watnog dansen in ons huis zelf.
  • Een groot bed kopen voor Louis

Ik ben verzeker dingen vergeten, maar dat is zo ongeveer wel het belangrijkste denk ik.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.