eHelp

Vanmorgen in mijn inbox:

Dear Valued Customer,

We are very pleased to inform you that eHelp is planning to join the Macromedia family. As you probably know, Macromedia is the leading provider of web authoring tools including Macromedia Flash and Dreamweaver. This is a very important step for eHelp, and we are writing you directly to explain why the merger makes sense and what’s in it for you.

Heh. De mannen van Robohelp en dingen worden een onderdeel van Macromedia. Makes sense eigenlijk.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.