Famous Fonts

Niets nieuws voor een doorwinterde fontaholic als mezelf, maar toch:

(via Colin) Een bekend fontje nodig? Je eigen roestig kraanwater in blikjes bottlen met een Coke Logo erop? Je home movie op de zwarte markt verkopen als Superman, the movie? Van je Lada een porsche maken? Download alvast de juiste font hier. Flavours are:

One Comment

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.