Farniente

Vanmorgen waren de kinderen laat wakker. Louis om acht uur, en Zelie zelfs om kwart voor negen. Weelde! Zo gaat een ochtend wel rap voorbij natuurlijk: verloren brood maken, appels schillen, appels klaarmaken (suiker, kaneel, karameliseren, yum), worst klaarmaken, kinderen voederen, en ’t was al gedaan.

Stroke of genius vanmorgen trouwens: ’t is altijd ruzie tussen Zelie en Louis of ze naar de Aristocats (Louis) of Sneeuwwitje (Zelie) gaan kijken. Oplossing: Aristocats in de portable, Sneeuwwitje in de DVD-speler, laptop naast de tv, en zo kunnen ze alletwee naar alletwee de films kijken. Fantastisch!

Maar bon, kinderen gevoed, en tegen dan was iedereen wakker, hebben we nog wat appels bijgemaakt (niet dat zeopgeraakt zijn, ze staan nu klaar voor een tarte tatin), en tegen dat Louis naar bed ging, ben ik in de zetel gaan liggen.

En er een half uur geleden weer uitgekropen. Zó moe dat ik tegenwoordig ben de zondag!

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.