Gadget envy

Grr. Als ik zo’n weblog gelijk het deze zie (via Laurens, en Laurens: vertel die mens eens dat zijn RSS niet werkt en dat hij geen permalinks heeft :), dan krijg ik altijd goesting om zo’n moblog dinges te doen. Eigenlijk zou ik al kunnen e-mailen naar hier, maar ik heb niet zo’n behoefte om mijn emoties op elk ogenblik van de dag in te tikken op zo’n voos GSM-klavier.

Foto’s daarentegen… als ik een manier zou vinden om die rechtstreeks door te beamen… Maar ik heb er dan weer niet het geld voor over om zo’n voze iMode-GSM te kopen, die dan na een paar weken toch niet-opgeladen in mijn binnenzak blijft zitten. En bovendien, ik wil van die foto’s niet alleen een lo-res beeldje hebben maar ook the full enchilada, 4 megapixels en dingen.

Dus: ik wil een 5 megapixel-camera, met ingebouwde naar-lage-resolutie-convertor en ingebouwde naar-tinternet-stuurder. Mot kenne. Toch?

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.