Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Haha!

I’m going to be rich! RICH I tell you!! And famous! FAMOUS!!! RICH AND FAMOUS I’ll be!! BWAHAHAHA!!!

images/inhetnieuws

Euh, dit maar om te zeggen dat er in de pers (zeker het blaadje “09”, en, vertelt men mij, Het Laatste Nieuws of ergens een regionale pagina van het Nieuwsblad of de Gentenaar of zoiets) een stukje stond over waterwijk.be.

Soms grappig hoe dat gaat: op dit ogenblik is Waterwijk de vierde site bij Google als men “foto’s huizen” ingeeft als zoekterm. Hah.

En ook wel: het bewijs dat het niemand een zak kan schelen hoe een website geprogrammeerd is, of eigenlijk hoe hij eruitziet. Wat wij allemaal samen soms uit het oog verliezen, is dat het belangrijkste van een website is wat erop staat. En dat is waarom de website van de Dekenij Ledeberg een ongelooflijk goeie website is, ongeacht het feit dat hij in Frontpage gemaakt is. En waarom Architectuur in Gent: Art deco en Modernisme fantastisch is, al wordt hij gemaakt met Netscape Composer op een Mac en gehosted bij zo’n gratis Lycos-account.

Tools zijn allemaal goed en wel, maar het is de inhoud die telt.

[wat niet wil zeggen dat Free en Stijn geen uitmuntend werk hebben geleverd aan onze content manager natuurlijk!]

2 reacties

  1. Dikke klasse. De site ook natuurlijk. Ik vraag me soms af of jij in een ander ritme leeft om dat allemaal nog gebakken te krijgen. Met mijn 6 uur slaap heb ik nog amper tijd om mijn was te doen, laat staan mijn steenoude personal webstek eens wat te verfrissen!
    Enfin, geproficiateert.

  2. Ik moet mijn was niet doen, en mijn hemden hoeven niet gestreken te worden, dat scheelt dus wel.
    En als je goed kijkt, is er eigenlijk niet zo heel veel activiteit op de site sinds deze zomer. En is het eigenlijk van techniek een doorslagje van dekust.org.

Reacties zijn gesloten.

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑