Hart slaat open en toe te Gent

Ugh, ik moet er niet aan gedacht hebben:

Peuter verdwenen in Luik

Een peuter van 2,5 jaar oud, Maurine, verdween dinsdagavond toen haar moeder haar op straat even aan een onbekende dame toevertrouwde toen ze zelf een winkel binnenstapte. Toen de moeder na enige tijd uit de winkel kwam was Maurine verdwenen.

De verdwijning gebeurde aan het warenhuis Multimode, in de rue Féronstrée in Luik. Maurine heeft bruine ogen en kastanjekleurig krullend haar. Ze droeg een bordeaux jasje, een donkerbruine broek en marineblauwe schoenen en lag in een ‘Winnie the Pooh’-buggy. (belga) [De Standaard]

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.