Hoop op beter

Het belangrijkste bij gevangenisstraffen, zegt men, is dat de gevangene weet dat hij op een bepaald ogenblik vrij komt. Dat hij niet verplicht is om in onzekerheid te moeten blijven leven.

Die mensen op Guantanamo Bay en de amerikaanse soldaten in Irak die niet weten wanneer hun Tour of Duty afgelopen is: in één boot. Zot wordt een mens ervan.

Enfin, wij zitten niet in die situatie dus, toch niet voor wat restauratiewerken en behuizing betreft: de nieuwe richtdatum is half december. Probleem is het buitenschrijnwerk, dat pas leverbaar is na zes weken, en ze kunnen niet komen opmeten tot volgende week zaterdag.

Maar bon, voor de rest zitten we ongeveer op schema voor de tijd en voor het geld. Which is nice.

En ik denk dat ik toch eens werk ga maken van dat rijbewijs, dat ik het tegen het einde van het jaar heb. Op tijd om de kinderen overal naartoe te kunnen voeren als Sandra thuis zit met n° 3.

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.