Houdt de dief!

En nog altijd geloven dat de mensen in de grond goed zijn:

De Franse wereldreiziger Jean-Baptiste Vasnier is zijn etappe door Rusland slecht begonnen. Bij zijn aankomst in Vladivostok hebben dieven zijn fiets en al zijn bagage gestolen. De vierentwintigjarige reiziger was net ontscheept in de Russische haven, nadat hij in Japan een maand op zijn visum voor Rusland had moeten wachten. Bij zijn aankomst repte Vasnier zich onmiddellijk naar het plaatselijke postkantoor om zijn familie op te bellen. Zijn fiets en bagage liet hij voor de deur van het gebouw staan. Toen hij weer buiten kwam, was alles verdwenen en had hij enkel nog zijn fototoestel, zijn kredietkaart en zijn paspoort. De politie heeft hem aangeraden om via de lokale televisie de dieven op te roepen hem zijn bezittingen terug te bezorgen. Daarin zitten ook zijn notities van de reis en alle adressen en telefoonnummers van de mensen die hij onderweg heeft ontmoet. [De Standaard]

’t Zal dan verder te doen zijn per autostop zeker? Dollars to donuts dat de dieven al zijn onvervangbare notitieboekjes in de lokale gracht gesmeten hebben trouwens, hoe zou je zelf zijn?

En bij deze trouwens ook: leve de imperatief meervoud!

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.