Kaboom

Three American guards were killed and a junior U.S. diplomat was wounded in the blast, the first deadly attack on foreign envoys during three years of Israeli-Palestinian fighting. [Nidal al-Mughrabi, Reuters]

Doden zijn ooit leuk natuurlijk, maar what were they expecting? En natuurlijk ontkennen Hamas en Johad dat z’er iets mee te maken hebben, ze zouden wel gek zijn. Nu is het alleen maar wachten op de conspiracy theories dat het de Israeli’s zelf geweest zijn zeker?

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.