Kan ik hier geld mee verdienen?

Dear Michel

Welcome to iStockphoto.com, the designer’s dirty little secret. Congratulations, the iStockphoto administrators have determined that your images are commercially and technically ready for iStockphoto.com. Please begin uploading at your convenience. There is a limit of 20 uploads/day.

Nice work

Thank you for your time and effort.

Ik mag hopen van wel :)

One Comment

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.