Kip Curry

Ik weet hoe die mens zich voelt. Maar of de oplossing nu is om daarover in het lang en in het breed te gaan klagen op Tinternet, dat is nog maar zeer de vraag.

Adam Curry presenteert sterrenbeurs op Olland. Sterrenbeurs doet het niet zo goed. Curry geeft de schuld aan de bazen (of het gebrek eraan), de bazen (of het gebrek eraan) schuiven de zwartepiet door naar Curry. En de waarheid zal wel ergens in het midden liggen.

Maar wat zal het gevolg zijn van zo’n entry op ’s mans weblog? Dat kan toch niet goed aflopen? De goegemeente ziet Adam Curry als een oude zaag, de bazen zijn boos, en niemand is er een meter verder mee, behalve Curry die het eens van zich afgeschreven heeft.

Dan heb ik zoiets van: zaag daar over tegen uw collega’s, spreek er uw baas over aan, loop ametant, maar zet het toch van u af als de deur van het huis achter u dichtslaat!

2 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.