Leve Microsoft!

Het is ook dit jaar niet gelukt om naar de PDC te gaan (een welgemeende yeah right ontsnapt op dit ogenblik aan al mijn collega’s die dit zouden lezen :), maar bon, the next best thing dan maar: Longhorn en Whidbey zijn op de post en zouden moeten toekomen tegen binnen een week of twee.

Microsoft is zó’n ongelooflijk goeie firma, ’t is echt niet te geloven: zelfs met mijn eigen persoonlijke cheap as chips-MSDN-subscription heb ik rechts op de gratis DVDs. En vandaar: lang leve Microsoft!

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.