My “Undocumented ColdFusion MX 6.1” Presentation

Kijk eens aan.

As requested, I have posted a FlashPaper version of the “Undocumented ColdFusion MX 6.1” presentation that I have used in user group presentations. The URL is http://www.forta.com/cf/resources/flash/CFMX_61_Undocumented.swf. This presentation keeps evolving, each time I discover or am informed of something new of interest I try to include it (the update date is on the title page). If you have any additional tips, or find that any of the content is incorrect or no longer work, let me know.
[Ben Forta’s Blog]

One Comment

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.