Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

myg0t

’t Is geen hoax, van die halflife source. Er zit, op multimediabestanden na, alles in. Halflife 1, Halflife 2, Counterstrike, Team Fortress 2, the works.

Deze mannen lijken er veel meer van te weten, je krijgt er gewoon zelfs de hele hl2 source als download:

[myg0t]

Ik zou niet graag op dit ogenblik de netwerkbeheerder van Valve zijn. Hoe is dat in ’s hemelsnaam ogelijk, dat hun source code machine een connectie naar het internet heeft? En daar houdt het niet mee op: hun mails worden tegenwoordig ook gelekt op het net. Niet fijn, niet fijn.

Hoe je het ook draait of keert: dit is zo ongeveer het allerergste dat Valve kon overkomen. Het is ook direkt duidelijk van waar de delay en de radiostilte kwam. Komt daat nog eens bij dat bij de gelekte sources ook dingen zitten van derden, die zij contractueel gezien niet mochten publiek maken, en ze mogen van daar ook nog eens rechtszaken verwachten.

Nee, het is niet te overschatten hoe ongelooflijk serieus dit is.

8 reacties

 1. Die mannen van myg0t zijn een bekende groep cheaters en hackers die zich bezighouden met alles wat HL-related is. Tzou goed kunnen dat een van hen verantwoordelijk is voor die inbraak bij VALVe. En twas geen source-computer, twas de persoonlijke pc van Doug Lombardi, kan ook van the man himself Gabe Newell zijn geweest. Keyloggers, ondetecteerbare trojans en e-mail account gehackt waren blijkbaar de manier. Dien mens had de source op zijn pc staan. Kijk op planethalflife voor een officiële verklaring.

 2. Woops, vorige post niet gezien 🙂

 3. ’t was dus wel degelijk bij Gabe 🙂

  En ik denk niet dat het de myg0ts zijn, die zijn daar niet professioneel genoeg voor denk ik.

 4. het was wel degelijk een member van myg0t, enne ze deden het met de worm, agobot daarmee hebben ze de source te pakken gekregen

  Lkkr voor gabe,
  myg0t 0wnt jullie
  [myg0t]unnamed

 5. myg0t vink een zielig zooitje :S http://www.pwned.nl !! 😛 😀

 6. Het is nog erger… Ze hebben ook een virus voor wannabe hackers.

 7. myg0t pwnz j00, + de wannabe hack aka sp0rk-eh pwnz u =)

  www. gabenewell. com for myg0t recruiting center.

Zeg uw gedacht

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑