myg0t

’t Is geen hoax, van die halflife source. Er zit, op multimediabestanden na, alles in. Halflife 1, Halflife 2, Counterstrike, Team Fortress 2, the works.

Deze mannen lijken er veel meer van te weten, je krijgt er gewoon zelfs de hele hl2 source als download:

[myg0t]

Ik zou niet graag op dit ogenblik de netwerkbeheerder van Valve zijn. Hoe is dat in ’s hemelsnaam ogelijk, dat hun source code machine een connectie naar het internet heeft? En daar houdt het niet mee op: hun mails worden tegenwoordig ook gelekt op het net. Niet fijn, niet fijn.

Hoe je het ook draait of keert: dit is zo ongeveer het allerergste dat Valve kon overkomen. Het is ook direkt duidelijk van waar de delay en de radiostilte kwam. Komt daat nog eens bij dat bij de gelekte sources ook dingen zitten van derden, die zij contractueel gezien niet mochten publiek maken, en ze mogen van daar ook nog eens rechtszaken verwachten.

Nee, het is niet te overschatten hoe ongelooflijk serieus dit is.

8 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.