Nieuwe serie!

Changing Rooms, een nieuwe serie blijkbaar, met–get this–Laurence Llewellyn-Bowen als presentator. Hoe gaat die daartussen laveren? Carol Smillie kon met een glimlach kussens naaien en zo, maar Laurence? Die in zijn linkerpink meer designer is dan Oliver Heath en Linda Barker, arguably de twee worst offenders ooit? Tchh.

Heh, ’t begint al: Heath is een kamer in ’t betongrijs aan het schilderen, en Laurence moet zó hard op zijn tong bijten om niet te zeggen dat het oerend lelijk is. Humor!

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.