Trein

trein.jpg

Een plaatje dat op de trein hing. Ik heb helaas een héél mooie foto gemist: de zon stond parallel aan de sporen, en toen alle deuren opengingen zat de trein zelf in grijze schaduw, en de deuren felrood in de volle (avond)zon. Mooi. Maar gemist dus. Helaas. Met zo’n EOS 300D zou het ongetwijfeld wel gelukt zijn!

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.